Olivia - på väg mot os!

supported by nordiska skorstensprodukter

Målet är världseliten

Som elitidrottande brottare har jag stora mål och drömmar – där OS är det absolut största. För att nå dit krävs mycket hårt arbete, slit och delmål längs vägen.

Jag är en tjugosju år gammal, ambitiös och elitsatsande brottare som är villig att göra det som krävs för att nå internationella framgångar. Jag kommer ursprungligen från Vargön, moderklubben är Vänersborgsbrottarna och jag har även under några år tävlat för Trollhättans AK. Därefter har jag tävlat för Helsingborgs Wrestling Team under drygt nio år. Klubben har under sina 18 år som aktiv klubb fått fram flera tjejer till världseliten. Idrottandet kombineras med att studera till gymnasielärare i idrott och engelska. 

Följ min resa!

Följ gärna min utveckling och framgångar på Facebook och Instagram. Men framförallt, passa på att teckna ett riktigt bra sponsoravtal nu för att få den absolut bästa exponeringen genom att hjälpa en av Sveriges främsta brottare till OS!

Efter att under andra halvan 2022 ha genomgått två stora knäoperationer har jag under 2023 och våren 2024 krigat mig tillbaka till mattan mer taggad än någonsin. Under hösten 2024 är målet att representera Sverige i VM samt konkurrera om en landslagsplats på internationella seniortävlingar.

Under 2021-2022 lyckades jag vinna två SM-guld och ta en 7e plats på EM. Efter en stabil och uppåtstigande formkurva under slutet av 2021 och första halvåret av 2022 är jag nu ett år senare väldigt hungrig på att nå nya framgångar efter att ha känt att jag kan rå på världseliten.

GULD, SILVER ELLER BRONS?

Alla företag som är med och stöttar mig längs vägen får naturligtvis ta del av framgångarna genom varumärkesbyggande goodwill och positiv exponering, både digitalt och analogt. 

För att göra det enkelt finns det tre olika sponsorpaket att välja mellan: Guld, Silver och Brons. De företag eller privatpersoner som vill sponsra med valfritt belopp eller med exempelvis träningskläder, mat, resor, bil/cykel mm är naturligtvis välkomna att göra det efter överenskommelse.

Guldsponsor Från 10 000 kr/år exkl. moms

Exponering på träningskläder/-väska

Exponering i mina sociala medier

En föreläsning/träningspass per år

Månadsbrev med personliga reflektioner samt planering framåt.

Silversponsor Från 5 000 kr/år exkl. moms

Exponering i mina sociala medier

Månadsbrev med personliga reflektioner samt planering framåt.

Bronssponsor Från 1 000 kr/år exkl. moms

Månadsbrev med personliga reflektioner samt planering framåt.

Kontakta mig gärna

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

Sök

Vi har semester!

Veckorna 28-30 håller vi stängt för en välförtjänt semesterledighet. Skicka gärna ett mail så hör vi av oss så snart vi är tillbaka. Ha en skön sommar!