Garantier

By nspab

30 ÅRS MATERIALGARANTi

Det är vi ensamma om att ge!

Vi vet av erfarenhet att de flesta litar på att vi som tillverkare lever upp till de säkerhetsföreskrifter som finns – och det stämmer. Men för att du ska slippa tänka på just hur mycket och hur ofta du kan elda, och med vilken typ av ved så har Nordiska Skorstensprodukter tagit höjd för detta när vi utvecklar våra produkter. Därför är vi också den enda tillverkaren som ger dig 30 års materialgaranti.

konsumentsskydd

Som konsument har du självklart alla de rättigheter som Konsumentköplagen säger. Vi ser varje reklamation som ett sätt att få göra om och göra rätt. Om du behöver göra en reklamation, tänk på att du alltid ska vända dig till den installatör eller butik där du köpt varan eller tjänsten. 

hela 30 ÅRS MATERIALGARANTI

Vi är den enda tillverkaren på marknaden som lämnar 30 års materialgaranti. Garantin gäller följande produkter: Modulex skorstenssystem, böjbara insatsrör NSP Superflex, Slätex, Ovalex, Ovalex DS, Cromaflex och Cromaflex SL. Garantin ersätter felaktiga produkter eller systemdetaljer med ny produkt eller detalj.

10 ÅRS MATERIALGARANTI på modulex BASTUskorsten

En bastuskorsten eldas i regel hårdare och har oftast en okontrollerbar förbränning som ger förhöjda rökgastemperaturer. Det ställer höga krav på både konstruktion och materialval. Vi har tagit höjd för detta i vårt bastusystem och ger 10 års materialgaranti på Modulex Bastu.

trygghetspaket

Som grund i vårt trygghetspaket finns materialgarantin på 30 år, men för att försäkra dig som kund mot eventuella följdskador om våra garantiomfattande produkter har fabrikationsfel och är orsaken till skada har vi utvecklat NSP Trygghetspaket som innebär: demontering av felaktig produkt, ersättningsprodukt, montering av ny produkt samt försäkringsskydd för följdskador i fastigheten, upp till 10 miljoner kr per objekt. Garantin gäller upp till 10 år. NSP Trygghetspaket ingår när du anlitar en auktoriserad installatör ansluten till SSHF (Sveriges Skorstenshantverkares Förening) utan extra kostnad.

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

Sök

Vi har semester!

Veckorna 28-30 håller vi stängt för en välförtjänt semesterledighet. Skicka gärna ett mail så hör vi av oss så snart vi är tillbaka. Ha en skön sommar!