NSPAB

Sealing

By nspab

SELECTED BY NSPAB

en revolutionerande sealingmetod som tätar från insidan

På mycket kortare tid och för en bråkdel av kostnaden jämfört med ombyggnation, förseglar och förnyar vi hela ditt läckande ventilationssystem – från insidan – utan kostsamma ingrepp. Och när det är klart får du ett intyg på både arbete och framtida prestanda. Lätt, hållbart och rent; så fungerar Aeroseal. 

Aeroseal är en unik teknik för att täta befintliga ventilationskanaler från insidan. Den patenterade Aeroseal-processen utvecklades på 1990-talet vid University of California, Berkeley.

SÅ HÄR FUNGERAR AEROSEAL:

Aeroseal är ett vattenbaserat tätningsmedel som – när det exponeras för varm tryckluft – omvandlas till en luftburen dimma av aerosoliserat tätningmedel. De aerosoliserade partiklarna sprids i hela kanalsystemet med hjälp av skapat övertryck och omvandlas till en elastisk tätningsmassa endast där otätheter finns och tätar hål och spalter på upp till 1,5 cm oavsett kanalens materialtyp.

Aeroseal tätningsmedel uppfyller svenska krav för ofarlighet. Stora kanalareor kan tätas varje dag under rätt förutsättningar. De tätade kanalerna tål ett övertryck på 2000 Pa och kan tas i drift två timmar efter utförd tätning. Snabbt, enkelt och effektivt.

Spela videoklipp

Arbetet utförs av våra kontrakterade partnerföretag, Omnino AB (för Skåne) och Conduct Air AB (för övriga Sverige). På deras hemsidor kan du läsa mer och ta kontakt med en expert.

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

Sök

Vi har semester!

Veckorna 28-30 håller vi stängt för en välförtjänt semesterledighet. Skicka gärna ett mail så hör vi av oss så snart vi är tillbaka. Ha en skön sommar!

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER