Eldstad

By nspab

NOGGRANT
UTVALDA ELDSTÄDER
OCH GRILLAR​

Eldens magi är tidlös, och när du väljer en eldstad genom oss, väljer du mer än bara värme. Vi samarbetar endast med varumärken som uppfyller våra höga krav på säkerhet, kvalitet och design. Det betyder att när du handlar hos oss, får du inte bara en fantastisk produkt – du får en trygg och pålitlig värmekälla och mysspridare till ditt hem, där eldens magi tar plats på ett säkert och stilfullt sätt.

Utforska våra utvalda varumärken:

Höj värdet på din fastighet med
en braskamin eller eldstad

Intresset för braskaminer och eldstäder ökar i Sverige, och det beror inte bara på den mysiga atmosfären de skapar för familjen, utan också på deras effektiva uppvärmning av hemmet. 

Installationen av en eldstad utgör dessutom en säker investering, eftersom den höjer bostadens värde vid en eventuell försäljning. En undersökning bland svenska mäklare visar att ett hus kan öka med upp till 10 procent efter installation av en braskamin. Med tanke på att kostnaden för en vedspis eller braskamin ligger mellan 25 000 och 35 000 kronor är det en ganska smart investering.

En eldstad eller braskamin bidrar till en mer effektiv värmeekonomi

Uppvärmning står för en betydande del av elförbrukningen, särskilt under vintertid. Utöver att öka värdet på hemmet bidrar eldstaden till en mer effektiv värmeekonomi. När värmen kommer från din eldstad i stället för elnätet brukar elförbrukningen i de flesta fall att minska. Ved är oftast betydligt billigare än motsvarande mängd el, vilket snabbt gör investeringen lönsam. Fyller du din vedspis med täljsten får du dessutom en jämn och långvarig värme.

Din braskamin blir
en räddare i nöden
vid elavbrott

Med en eldstad eller braskamin där hemma kan du skydda dig och din familj mot kylan även under strömavbrott. Under händelser som stormen Gudrun, där många förlorade strömmen i flera veckor, visade sig vedspisen vara en ovärderlig tillgång. En eldstad eller braskamin garanterar fortsatt värmeförsörjning och möjlighet att laga mat även vid långvariga elavbrott.

Mysfaktorn hos en eldstad är oslagbar

En eldstad eller braskamin blir ofta en naturlig samlingsplats för hela familjen. Att slippa mobiltelefoner och surfplattor för en stund för att i stället umgås framför värmen är en lockande tanke. Funderar du på att investera i en braskamin kan du vara trygg i att det är en klok investering. Det är ett säkert sätt att öka värdet på ditt hem, samtidigt som du minskar elkostnaderna. Glöm inte den trygghet och gemenskap som en egen braskamin kan skänka.

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

Sök

Vi har semester!

Veckorna 28-30 håller vi stängt för en välförtjänt semesterledighet. Skicka gärna ett mail så hör vi av oss så snart vi är tillbaka. Ha en skön sommar!

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER