Låt oss räkna ut priset på din nya skorsten.

Allt du behöver göra är att fylla i ett offertformuläret och ladda upp en ritning på ditt hus – så får du en exakt offert av oss. Bilderna anger vilka mått du behöver ange för att göra en kalkyl. Du kan också vända dig till någon av våra duktiga återförsäljare, så hjälper de dig att planera din installation.

OBS!

Välj rak installation om din spis är placerad rakt under skorstenen och rören ska löpa i rak linje från spisen upp till skorstenen på taket. Här hittar du den.

Välj vinklad installation om din eldstad inte står rakt under skorstenen på taket och rören ska följa väggen och löpa längs med takets vinkel upp till skorstenen på taket.  Här hittar du den.

Kostnadskalkyl för rak installation

Fyll i alla måttuppgifter som visas på bilden och glöm inte ange måttangivelsen i cm.

Kostnadskalkyl för vinklad installation

Fyll i alla måttuppgifter som visas på bilden och glöm inte ange måttangivelsen mm eller cm.

TACK!

Vi har skickat en bekräftelse på din förfrågan till din mail. Nu räknar vi och återkommer så snart vi kan med en offert på din skorstensinstallation. Ta gärna en titt på våra Morsø-kaminer så länge. 

Tally-ho! Just nu får du 2500 kr rabatt på eleganta och effektiva vedspisen Arc-5 från brittiska Charnwood. Med rena linjer och hög prestanda kommer Arc-5 att ge dig både mys och värme under kalla vinterdagar. Finns på lager för omgående leverans! (Erbjudandet gäller fram till och med 30 september 2023.)