Vi är ensamma om att ge 30 års materialgaranti!

Vi vet av erfarenhet att de flesta litar på att vi som tillverkare lever upp till de säkerhetsföreskrifter som finns – och det stämmer. Men för att du ska slippa tänka på just hur mycket och hur ofta du kan elda, och med vilken typ av ved så har Nordiska Skorstensprodukter tagit höjd för detta när vi utvecklar våra produkter. Därför är vi också den enda tillverkaren som ger dig 30 års materialgaranti.

Konsumentskydd

Som konsument har du självklart alla de rättigheter som Konsumentköplagen säger. Vi ser varje reklamation som ett sätt att få göra om och göra rätt. Om du behöver göra en reklamation, tänk på att du alltid ska vända dig till den installatör eller butik där du köpt varan eller tjänsten. 

30 års materialgaranti

Vi är den enda tillverkaren på marknaden som lämnar 30 års materialgaranti. Garantin gäller följande produkter: Modulex skorstenssystem, böjbara insatsrör NSP Superflex, Slätex, Ovalex, Ovalex DS, Cromaflex och Cromaflex SL. Garantin ersätter felaktiga produkter eller systemdetaljer med ny produkt eller detalj. 

10 års MATERIALGARANTI BASTU

En bastuskorsten eldas i regel hårdare och har oftast en okontrollerbar förbränning som ger förhöjda rökgastemperaturer. Det ställer höga krav på både konstruktion och materialval. Vi har tagit höjd för detta i vårt bastusystem och ger 10 års materialgaranti på Modulex Bastu.  

Trygghetspaket

Som grund i vårt trygghetspaket finns materialgarantin på 30 år, men för att försäkra dig som kund  mot eventuell följdskador har vi utvecklat NSP Trygghetspaket som innebär: demontering av felaktig produkt, ersättningsprodukt samt montering av ny produkt samt försäkringsskydd för följdskador i fastigheten, upp till 10 miljoner kr per objekt. Du tecknar vårt trygghetspaket i samband med ditt köp och garantin gäller upp till 10 år. Om din produkt ingår i ett arbete som du köpt av en installatör ansluten till SSHF (Sveriges Skorstenshantverkares Förening) ingår NSP Trygghetspaket utan extra kostnad. 

Tally-ho! Just nu får du 2500 kr rabatt på eleganta och effektiva vedspisen Arc-5 från brittiska Charnwood. Med rena linjer och hög prestanda kommer Arc-5 att ge dig både mys och värme under kalla vinterdagar. Finns på lager för omgående leverans! (Erbjudandet gäller fram till och med 30 september 2023.)