smarta lösningar på praktiska problem.

Hos oss hittar du marknadens mest framtidssäkra och hållbara luft-, värme- och ventilationslösningar. Vår ambition är, och har alltid varit, att bidra till ett bekvämt och hållbart liv.

Allt började med världens första böjbara rör.

Nordiska skorstensprodukter grundades av skorstenspionjären Arvid Johnson 1964 – hans strävan att alltid erbjuda den säkraste och smartaste lösningen för sina kunder förde honom till England där han hämtade inspiration från bilindustrins ventilationsrör som gick att böja hur som helst. Arvid ökade storleken och bytte materialet på rören och därmed hade han utvecklat marknadens första godkända, flexibla och säkra rör att laga skorstenar med. 

Arvid revolutionerade branschen, och även om han nu är borta så lever hans anda kvar i företaget. Med säkerhet, kvalitet och hållbarhet som ledstjärnor uppfinner och utvecklar vi fortfarande nya produkter som ska förbättra och förgylla vardagen för våra kunder. 

kontakt

Nygatan 87, 462 32 Vänersborg

Tally-ho! Just nu får du 2500 kr rabatt på eleganta och effektiva vedspisen Arc-5 från brittiska Charnwood. Med rena linjer och hög prestanda kommer Arc-5 att ge dig både mys och värme under kalla vinterdagar. Finns på lager för omgående leverans! (Erbjudandet gäller fram till och med 30 september 2023.)