Modulex Pelletsskorsten

Modulex pelletsskorsten är specialutvecklad för pelletseldning och passar alla typer av anslutningar (topp-, bak- eller sidoanslutning). Med Modulex pelletsskorsten får du en säker, välisolerad och snygg skorstenslösning som klarar av att dra ut rökgaser även vid strömavbrott genom det naturliga skorstensdrag som uppstår vid eldning.

Beskrivning

Modulex Pelletsskorsten finns i 2 olika grundpaket: toppanslutet eller bakanslutet. Både paketen ger ca 5 meter skorsten. Går att komplettera med raka moduler i längderna 25, 33, 50 eller 100 cm. Behöver skorstenen sidodras så går det, men tänk på att pelletseldning är känsligare för stora skorstensvariationer.

Komplettera med takhuv

Komplettera gärna pelletsskorstenen med en takhuv i svartlackerad stålplåt som är utvecklad för vårt nordiska klimat. Huven har en max höjd på 1500 mm
och är öppningsbar vid sotning.

Grundpaket Toppanslutning. Art.nr: GPK-PT
Grundpaket Bakanslutning. Art.nr: GPK-PB
Takhuvspaket. Art.nr: M22P

Tally-ho! Just nu får du 2500 kr rabatt på eleganta och effektiva vedspisen Arc-5 från brittiska Charnwood. Med rena linjer och hög prestanda kommer Arc-5 att ge dig både mys och värme under kalla vinterdagar. Finns på lager för omgående leverans! (Erbjudandet gäller fram till och med 30 september 2023.)