NORDISKA SKORSTENSPRODUKTE

Hur får du nytt liv i gammal ventilation?

Enligt oss på NSPAB, med över en miljon meter relinade kanaler i Sverige sedan 80-talet, är relining med böjbara rör den mest beprövade, säkraste och effektiva metoden för att återskapa täthet och funktion i befintliga kanalsystem samt uppgradera äldre ventilationssystem till modern standard.

En del kallar det low-tech, men vi anser att det är funktionellt. Att utföra relining med våra böjbara rör kräver inga unika maskiner eller specialutbildad personal. Du placerar helt enkelt röret i den befintliga kanalen och avslutar i ändarna med standardiserade ventilationsdon inomhus och rostfria toppbeslag ovan taket. Inga konstigheter.

Marknadens lägsta LCC med vårt tuffaste rör

Med vårt mest hållbara böjbara rör, Hardflex, tillverkat i syrafast rostfritt 316-stål, tar vi relining till en helt ny nivå. Efter att ha utsatt Hardflex för tuffa laboratorietester vågar vi påstå att det är extremt hållbart, vilket gör att vi kan erbjuda en materialgaranti på hela 30 år. För dig innebär det ett flexibelt och smidigt rör som är fyra gånger starkare än tidigare böjbara rör med enlagerskonstruktion. Att utföra relining med HardFlex ger också en oslagbar återbetalning och marknadens lägsta LCC-kostnad (livscykelkostnad). Dessutom är materialet 100 % återvinningsbart, vilket är fördelaktigt ur ett miljöperspektiv.

Läs mer om hur vi verkligen försökte förstöra Hardflex 

Marknadens mest välbeprövade reliningprodukt

NSP Ekonomi Vent är vårt böjbara rör tillverkat i rostfritt 304-stål och passar när kostnad är viktigare än mekanisk prestanda och optimal livslängd. NSP Ekonomi Vent är 100 % återvinningsbart och har en normal hållbarhet. Liksom med Hardflex är LCC-kostnaden låg

Vill du läsa mer?

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER

Vi har semester!

Veckorna 28-30 håller vi stängt för en välförtjänt semesterledighet. Skicka gärna ett mail så hör vi av oss så snart vi är tillbaka. Ha en skön sommar!

Sök