Montage

Anlita en skorstenshantverkare

Behöver du hjälp med installation eller reparation av din skorsten eller din kamin. Kontakta Skorstenshantverkarna

Hitta en Skorstenshantverkare

Skorstenshantverkarna finns i stora delar av Sverige. De hjälper dig med att laga, installera och reparera din kamin eller skorsten

Skorstenshantverkarna är en grupp lokalt arbetande hantverkare.  Alla har många års erfarenhet av skorstensreparationer och skorstensproblem. 

Fastighetsägarens trygghet och säkerhet är grunden för hela deras verksamhet. Därför använder de bara de produkter och system som har bäst funktion och som uppfyller svenska myndigheters krav.
Via föreningen Skorstenshantverkarna får medlemmarna en gedigen teoretisk utbildning samt tillgång till rationella hjälpmedel.
Oavsett skorstensproblem så har Skorstenshantverkarna alltid en funktionssäker och pålitlig lösning. De utför skorstensrenovering samt levererar och installerar t ex:

• Keramiska skorstensmassor
• Böjbara rör
• Prefabricerade modulskorstenar
• Modulskorstenar i metall

De har valt svensk teknik med 30 års materialgaranti. Produkter som klarar nordisk eldningstradition, traditionella eldstäder och svenskt klimat.

Väljer du Skorstenshantverkarna ingår alltid Trygghetspaket som skyddar dig vid skador upp till 10 miljoner, med hela 30 års materialgaranti